Saturday , February 4 2023

O familie din Mitocu Dragomirnei încearcă să strângă bani pentru a-și opera fiul în Austria

Costul intervenției este de aproape 15.000 de euro. Fabian are 9 ani și o formă severă de autism. Un autotransplant cu celule stem în Austria, i-ar îmbunătăți mult starea de sănătate

Anamaria Marcu, din Mitocu Dragomirnei, este mămica lui Fabian, un băiețel în vârstă de 9 ani, diagnosticat cu autism, iar după ce mai mult de trei ani a făcut biscuiți pe care i-a vândut pentru a-i plăti terapia micuțului, acum încearcă să strângă bani pentru a-i face o operație chirurgicală în Austria. Este vorba despre un autotransplant de celule stem, care i-ar îmbunătăți mult starea.

”Fabian are nevoie de atenție 24 de ore din 24. Este nonverbal, încă are pampers. Mai am un băiețel, care are 4 ani. Biscuiții îi fac noaptea, când ei dorm. Am aflat despre acest autotransplant de la mămica unei fetițe care a făcut intervenția și s-au cunoscut îmbunătățiri. Operația costă 11.000 de euro, dar la acești bani se adaugă cheltuielile aferente cu transportul, cazarea. Până acum am strâns aproximativ 4.000 de euro. Sperăm din tot sufletul să reușim să strângem toată suma și să putem pleca în Austria”, a povestit Anamaria Marcu, mama lui Fabian.

Familia este ajutată în acest demers de către asociația umanitară ”Aripi de Bucovina”.

”Fabian, un copil de 9 ani cu o privire blândă și un zâmbet cald, are nevoie de noi, de noi toți pentru a ajunge la suma de 15.000€. De ce? Suferă de Autism și speră că un autotransplant de celule stem în Austria îl poate ajuta să-și trăiască copilăria. El este din Suceava și vă mulțumește pentru donații cu biscuiți. Biscuiți de casă, făcuți din dragoste pentru noi! Sponsorizările către Asociația “Aripi de Bucovina” sunt deductibile pentru societățile comerciale din impozit”, este mesajul asociației, pe rețelele de socializare.  

Datele pentru donații pentru persoane juridice sunt:

Asociatia “Aripi de Bucovina”, Cod Fiscal 37115344, Banca Transilvania RO88BTRLRONCRT0383480201 – LEI, Revolut 0745154930, Explicații- Fabian

Donațiile de la persoane fizice pot fi făcute și în contul părinților: Marcu Alexandru Daniel

RO54BRDE340SV37883343400 LEI – BRD Suceava

RO51BRDE340SV32296203400 EURO – BRD Suceava

SWIFT: BRDEROBU

(Cristina RUȘTI)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …