Saturday , December 10 2022

O „doamna” de Suceava, beata manga la volan, a avariat patru autoturisme

Femeia care se `ntorcea ieri diminea]\ de la o petrecere din ora[, a intrat mai `nt=i cu Chevroletul `n trei ma[ini pe Bulevardul George Enescu n [oferi]a [i-a continuat cursa, fiind oprit\ de poli]i[ti pe strada Nicolae Milescu, unde se priponise `ntr-un alt automobil n la examenul etilotest Florentina H., de 41 de ani, a ie[it cu 1,35mg/l alcool pur în aerul expirat (2,7 la mie `n s=nge), procent suficient pentru o com\ alcoolic\  chiar [i unui b\rbat puternic
Recordul din acest an `n ceea ce prive[te consumul de alcool la volan a fost dobor=t ieri diminea]\ nu de un b\rbat, cum s-ar putea crede, ci de c\tre o doamn\ respectabil\ din municipiul re[edin]\ de jude] care a reu[it s\ fie oprit\ din curs\ de poli]i[tii suceveni abia dup\ ce a lovit patru automobile, `n drumul ei spre cas\. Florentina H., de 41 de ani, din localitate a explicat senin\ poli]i[tilor c\ a participat `n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\ la o petrecere `n zona central\ a Sucevei iar spre diminea]\ a trebuit s\ se `ntoarc\, `ntr-un fel, acas\. {i pentru c\ plecase la petrecere cu ma[ina, i s-a p\rut normal s\ se `ntoarc\ tot cu ea la domiciliu. Diminea]a i-a fost `ns\ mai greu, pentru c\ nu se [tie din ce motive, mai multe automobile `i obturau traseul pe care [i-l propusese.
Astfe, ieri diminea]\ `n jurul orei 7.40, Poli]ia sucevean\ a fost sesizat\ despre faptul c\ un autoturism  marca Chevrolet, care circula pe bulevardul George Enescu din direc]ia M\r\[e[ti spre cartierul Obcini, a avariat un num\r de trei autoturisme parcate regulamentar pe partea dreapta – o Dacie, un Opel [i un Daewoo, p\r\sind ulterior locul producerii evenimentului.
În urma activit\]ilor desf\[urate de poli]i[tii rutieri, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Suceava, a fost identificat\ Florentina H., de 41 ani, din localitate care în timp ce conducea autoturismul Chevrolet a mai avariat un autoturism SAB pe strada unde a fost depistat\. Conduc\toarea auto a fost testat\ cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,35mg/l alcool pur în aerul expirat [i a fost condus\ la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauz\ poli]i[tii au întocmit acte premerg\toare pentru comiterea infrac]iunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbiba]ie alcoolic\ peste limita legal\. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …

No comments

  1. Nu stiu de ce ati difuzat fotografia cu fizionomia ”doamnei” acoperita.Legea va obliga doar in cazul minorilor la acest procedeu.Sau doamna are suficiente relatii si in redactia dvs. Si tot asa,din relatie in relatie,v-a scapa basma curata si la instanta si la politie,ce mai,peste tot.