Friday , February 3 2023

O doamnă de 40 de ani, beată cui, s-a răsturnat cu mașina la Broșteni

Miercuri seara, țn jurul orei 19.50, polițiștii din Broșteni  au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe Drumul Național 17B, de pe raza localității Holda a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Pe partea carosabilă a Drumului Național DN17B, în localitatea Holda din orașul Broșteni, polițiștii au găsit autoturismul marca Nissan X-Trail, răsturnat pe cupolă, pe sensul de mers Broșteni-Vatra Dornei , orientat cu fața spre axul drumului.

În interiorul autovehiculului a fost găsită, pe locul din stânga față, la volanul mașinii, P.G., de 40 ani, localnică, posesoare a permisului de conducere categoria B, cu dreptul de a conduce valabil.  Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, ocazie cu care a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că femeia se deplasa spre domiciliu la volanul mașinii, fiind singură în habitaclul vehiculului, pe direcția Broșteni-Vatra Dornei, iar în pe raza satului Holda, a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un cap de pod ce se afla în afara părții carosabile.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …