Friday , September 30 2022

O bătrână de 91 de ani a murit după ce a fost împunsă de o vacă, la Dolhești

Miercuri, 9 iunie, la ora 19.25, polițiștii din Preutești au fost sesizați prin 112, de către A. Maria din sat Valea Bourei, comuna Dolhești, despre faptul că soacra sa, A. Maria, de 91 ani, din aceeași localitate, a fost împunsă de o vacă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce bătrâna se deplasa de la domiciliul său la Așezământul Social unde voia să viziteze o rudă, s-a întâlnit pe drumul forestier cu o cireadă de bovine în număr de 16 ce veneau de la Islazul Corniș – administrat de către Ş. Ioan, de 67 ani, din localitate. Vitele erau nesupravegheate, bărbatul eliberându-le de pe islaz și lăsându-le să meargă singure spre case, iar una dintre vaci a împuns-o pefemeie cu coarnele și a trântit-o la pământ, peovocându-I mai multe răni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni, care a acordat primele îngrijiri medicale numitei A. Maria, fiind diagnosticată cu „politraumatisme”, după care a fost preluată și transportată la Spitalul Județean Suceava pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

Din păcate, din cauza numeroaselor traumatismem la ora 21.31 femeia în vârstă de91 de ani a încetat din viață.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …