Monday , October 3 2022

O batrana de 79 de ani a murit `n casa ce a luat foc de la un cos de fum deteriorat

Inspectoratul pentru Situa]ii de Urgen]\ „Bucovina” al jude]ului Suceava a fost anun]at în diminea]a zilei de ieri, `n jurul orei 8.00, prin sistemul unic pentru apeluri de urgen]\ 112, despre izbucnirea unui incendiu la o gospod\rie, din comuna Slatina, localitatea Herla, apar]inând lui V.C. – 79 de ani.
Pentru localizarea [i lichidarea incendiului, la fa]a locului s-au deplasat 10 pompieri militari cu dou\ autospeciale cu ap\ [i spum\ de stins incendii, de la Deta[amentul F\lticeni.
La sosirea echipajelor de pompieri ardea casa, construit\ din lemn [i acoperit\ cu azbociment [i tabl\, pe o suprafa]\ de 60 de metri p\tra]i, cu pericol de propagare la anexe [i la o locuin]\ învecinat\.
Incendiul a fost lichidat la ora 11.10. Au ars bunuri casnice [i obiecte de tâmpl\rie, precum [i casa de locuit. Cauza probabil\ de producere a incendiului a fost jarul provenit de la o sob\ cu acumulare de c\ldur\.
Proprietarul casei, o b\tr=n\  `n v=rst\ de 79 de ani a murit `n incendiul  creat, care a fost scoas\  din cas\ de c\tre fiul acesteia [i al]i cet\]eni, pân\ la sosirea echipajelor de pompieri.

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …