Thursday , February 9 2023

O asociere formată din patru firme sucevene se va ocupa de reparaţiile şi întreţinerea străzilor din municipiu

Cele patru firme, parte din asociere sunt: SC SUCT SA Suceava – SC Florconstruct SRL Suceava – SC Conbucovina SA Suceava şi SC AGACON SRL Suceava. Contractul actual se încheie la sfârşitul lunii iulie, după care noii operatori îşi vor intra în drepturi  

 asfaltare [800x600]


In urma licitaţiei pentru contractul de reparaţii şi întreţinere străzi a fost câştigat de o asociere formată din patru firme sucevene, care, în următorii doi ani se vor ocupa de problema asfaltării străzilor din municipiul Suceava. Ion Lungu, primarul municipalităţii sucevene a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că actualul contract în ceea ce priveşte reparaţiile şi întreţinerea străzilor se încheie la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august. “A fost definitivată încă o licitaţie importantă la Primăria municipiului Suceava, este vorba de licitaţia pentru executarea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere străzi. La licitaţie au fost depuse trei oferte: SC Tehnic Asist SRL Botoşani, o asociere formată din SC Autotehnorom SRL Scheia – SC OPR ASFALT SRL Timişoara şi o asociere formată din patru firme: SC SUCT SA Suceava – SC Florconstruct SRL Suceava – SC Conbucovina SA Suceava şi SC AGACON SRL Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.
De asemenea, primarul Lungu a explicat că, timp de o lună şi jumătate specialiştii din Primărie au analizat cele trei oferte depuse la licitaţie, iar în cele din urmă au decis ca să semneze contractul cu asocierea formată din cele patru firme. “In urma analizei făcute de cei de la Serviciul de Achiziţii Publice, a fost declarat câştigător contractul de achiziţie pulică asocierea celor patru firme: SC SUCT SA Suceava – SC Florconstruct SRL Suceava – SC Conbucovina SA Suceava şi SC AGACON SRL Suceava, pe un preţ mediu ponderat de 3.346,15 lei plus TVA. Este un lucru bun, pentru că la începutul lunii august expiră contractul de reparaţii străzi”, a precizat primarul municipalităţii sucevene, Ion Lungu. Precizăm că contractul privind executarea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere străzi este semnat pe o perioadă de doi ani, după care se va da curs la o nouă licitaţie. (I.G.N.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …