Thursday , February 2 2023

O angajata a Spitalului Radauti si-a taiat venele de frica unei sanctiuni

O angajata a Spitalului Radauti şi-a tăiat venele în spital după ce a fost chemată în faţa Comisiei de Disciplină pentru că ar fi furat din mâncarea bolnavilor. Colegii au imobilizat-o şi i-au acordat primul ajutor.
Femeia a fost chemată în faţa comisiei de disciplină după ce a fost prinsă în mai multe rânduri furând din mâncarea bolnavilor. În disperare de cauză, femeia a scos un cuţit şi şi-a tăiat venele în faţa membrilor comisiei. Ea a fost internată la psihiatrie. Directorul spitalului susţine că aceasta a fost prinsă în mai multe rânduri furând diverse alimente din bucătăria spitalului. Cu toate acestea nu a fost depusă nicio plângere până la acest moment la poliţie.
Femeia a fost imediat bandajată de colegi şi apoi internată în Secţia de Psihiatrie a spitalului. Conducerea Spitalului nu a dorit să discute cu presa. Mai mult, reporterii nu au fost lăsaţi să intre în curtea spitalului pentru a discuta cu colegii femeii sau cu pacienţii.
În timp ce la poartă era scandal, purtătorul de cuvânt al spitalului a venit, a trecut cu maşina pe lângă reporteri şi apoi a ieşit, fără însă a dori să discute cu ei, precizeaza rtv.net.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Camion cu remorcă, în valoare de 30.000 de euro, confiscat pentru că transporta 15 metri cubi de rumeguș fără acte

Zilnic, polițiștii suceveni  efectuează acțiuni cu efective sporite pentru prevenirea delictelor silvice și activităților ilicite …