Saturday , May 8 2021

O angajata a Spitalului Radauti si-a taiat venele de frica unei sanctiuni

O angajata a Spitalului Radauti şi-a tăiat venele în spital după ce a fost chemată în faţa Comisiei de Disciplină pentru că ar fi furat din mâncarea bolnavilor. Colegii au imobilizat-o şi i-au acordat primul ajutor.
Femeia a fost chemată în faţa comisiei de disciplină după ce a fost prinsă în mai multe rânduri furând din mâncarea bolnavilor. În disperare de cauză, femeia a scos un cuţit şi şi-a tăiat venele în faţa membrilor comisiei. Ea a fost internată la psihiatrie. Directorul spitalului susţine că aceasta a fost prinsă în mai multe rânduri furând diverse alimente din bucătăria spitalului. Cu toate acestea nu a fost depusă nicio plângere până la acest moment la poliţie.
Femeia a fost imediat bandajată de colegi şi apoi internată în Secţia de Psihiatrie a spitalului. Conducerea Spitalului nu a dorit să discute cu presa. Mai mult, reporterii nu au fost lăsaţi să intre în curtea spitalului pentru a discuta cu colegii femeii sau cu pacienţii.
În timp ce la poartă era scandal, purtătorul de cuvânt al spitalului a venit, a trecut cu maşina pe lângă reporteri şi apoi a ieşit, fără însă a dori să discute cu ei, precizeaza rtv.net.

Vezi si

300 de doze de vaccin antiCovid Johnson & Johnson vor fi distribuite medicilor de familie

Dozele vor ajunge în cabinete din Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănpstirea Humorului, Straja, …