Wednesday , April 7 2021

Numărul vaccinărilor împotriva Covid-19 se menține constant în ultimele zile

In cursul zilei de joi, au fost vaccinați anti-Covid 948 de suceveni

 

Numărul sucevenilor care decid zilnic să se vaccineze împotriva Covid 19 s-a menținut constant în ultima perioadă, fiind aproximativ 1.000 de persoane vaccinate pe zi. În cursul zilei de ieri, au fost vaccinați 948 de suceveni, în centrele de imunizare din județ, iar dintre aceștia, 942 au primit prima doză de vaccin. Cele mai multe imunizări au fost la Spitalul Județean Suceava, unde s-au vaccinat anti-Covid 19, 205 suceveni, iar cele mai puține s-au înregistrat la centrul comunitar de vaccinare de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, cu doar cinci persoane vaccinate.

Reamintim că începând de luni, 1 matie 2021, pe raza judetului  Suceava,  trei cabinete au devenit operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNtech. Aceste trei cabinete sunt Centrul de vaccinare de la Școala ”Miron Costin” Suceava, Centrul de vaccinare de la Casa de Cultură ”Alexandru Arșinel”  Dolhasca și Centrul de vaccinare de la Stadionul Vatra Dornei, unde, peste 3.000 persoane se vor putea vaccina până pe data de 20 martie, capacitatea fiecărui cabinet fiind de 60 sloturi disponibile pe zi.

Până pe data de 4 martie, în județul nostru s-au vaccinat împotriva SarsCov2 un număr de 25.758 de persoane cu o doză și un număr de 16.099 persoane cu a doua doză. (C.R.)

Vezi si

Postul de director general al CAS Suceava a fost scos la concurs

In prezent, această poziție este ocupată cu titlu interimar de către economistul Cristi Blorțu Casa …