Tuesday , September 27 2022

Numărul persoanelor izolate la domiciliu de teama coronavirusului se apropie de 600 la nivelul județului Suceava. 4 persoane au ieșit din autoizolare

Conform unei informări a DSP Suceava, duminică, 8 martie, la ora 15.00, la nivelul județului Suceava erau 595 de persoane monitorizate la domiciliu din cauza suspiciunilor  privind infectarea cu coronavirus.

Dintre acestea, 322 sunt persoane care au călătorit în zonele de risc și 273 membri de familie  sau apropiați ai acestora. Din fericire, s-au semnalat și patru persoane care au ieșit din autoizolare, în acest moment nefiind  persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate. De asemenea, nu sunt persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu suspiciunea de infectare cu noul coronavirus.

În continuare, la nivelul județului Suceava, singurul caz confirmat de infectare cu coronavirus este cel al bătrânului de 71 de ani din Mălini care a venit de la bergamo și care se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. (O.S.)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …