Thursday , May 23 2024

Număr record de vaccinări în municipiul Suceava

Săptămâna trecută, în municipiul Suceava s-au folosit 7.206 doze de vaccin. De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent în municipiul Suceava au fost folosite 91.291 de doze de vaccin. Incepând cu data de 8 noiembrie centrul de vaccinare de la Shopping City va fi închis, iar centrul de la Universitate va avea program zilnic de la 8:00 la 20:00

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, pare să fie mai mulțumit în privința rezultatelor campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, precizând că numărul celor care, săptămâna trecută, au optat să se vaccineze la centrele din reședința de județ reprezintă un record.

„Este cea mai mare cifră de la începutul campaniei de vaccinare. În luna mai au mai fost peste 5.000 de doze folosite”, a spus Ion Lungu în cadrul conferinței de presă de miercuri, 27 octombrie, după ce anunțase că, săptămâna trecută, în municipiul Suceava s-au folosit 7.206 doze de vaccin. De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent în municipiul Suceava au fost folosite 91.291 de doze de vaccin.

Pe de altă parte, primarul Sucevei a mai anunțat că începând cu data de 8 noiembrie centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City va fi închis, iar centrul de la Universitate va avea program zilnic de la 8:00 la 20:00.

Miercuri după amiază, la câteva ore după conferința primarului Ion Lungu, în municipiul Suceava erau înregistrate 825 de cazuri în evoluție din cele 3.050 de cazuri active la nivel de județ. Este de precizat că în municipiul reședință de județ s-au înregistrat, miercuri, cu 20 mai puține cazuri de COVID-19 decât la raportarea anterioară, iar rata de infectare a scăzut de la 6,75‰ la 6,67‰. Asta în condițiile în care tot miercuri după amiază în județul Suceava s-au raportat 208 cazuri noi de noul coronavirus din 1.692 de teste care au fost prelucrate, cu 65 de cazuri mai puține comparativ cu ziua precedentă. (D.P.)

Vezi si

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu fermierii în piața din Arbore: Trebuie ajutați să își vândă mai bine produsele

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost miercuri de dimineață în piața de la Arbore, …