Monday , March 4 2024

Noul secretar al Judeţului Suceava este Petru Tănase

consiliul judetean

Acesta a condus Serviciul Juridic din CJ Suceava, fiind văzut şi în mandatul trecut ca un posibil succesor al secretarului judeţului, la aceea vreme funcţia fiind ocupată de Dumitru Paşniciuc

In perioada imediat următoare va fi instalat în funcţie noul secretar al Judeţului Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor, a spus într-o conferinţă de presă că acest lucru va avea loc „cât de repede”, iar în locul actualului secretar Constantin Paşcu care iese la pensie, iar preşedintele CJ i-a mulţumit pentru toate activitatea – va veni Petru Tănase. El este jurist de profesie şi după cum a spus Cătălin Nechifor a câştigat concursul pentru postul de secretar al judeţului Suceava.
Petru Tănase este ginerele Mariei Cojocaru, primar al oraşului Dolhasca şi care a activat atât la PSD, cât şi la PDL, în funcţie de conjunctura politic.
Tănase a condus Serviciul Juridic din CJ Suceava, fiind văzut şi în mandatul trecut ca un posibil succesor al secretarului Judeţului, la aceea vreme funcţia fiind ocupată de Dumitru Paşniciuc. După ce acesta din urmă s-a pensionat, în locul său a venit Constantin Paşcu, dar numai pe o perioadă interimară, de şase luni, întrucât şi noul secretar al Judeţului se apropia de pensionare.
A urmat apoi concursul pentru funcţia de secretar al Judeţului Suceava, fiind mai mulţi doritori, însă trei persoane au îndeplinit criteriile pentru a ajunge în faza de examinare. Examenul s-a desfăşurat, săptămâna trecută, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, iar contracandidaţii lui Petru Tănase au fost secretarul comunei Pătrăuţi, Mihai Călinescu, şi un avocat din Bucureşti. (D.P.)

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …