Sunday , November 27 2022

Noul model Toyota Hilux 2012 va fi lansat în România în toamna acestui an

Toyota România, importatorul mărcii japoneze pe plan local, va lansa în toamna acestui an noul model pick-up Hilux 2012, cel mai vândut vehicul din acest segment din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat al distribuitorului.

Noul model va fi disponibil în cu trei tipuri de caroserie, Cabina Simplă, Extinsă şi Dublă, şi va fi echipat cu două versiuni de motoare, de 2,5 şi 3,0 litri.
De asemenea, clienţii vor putea opta pentru versiunea cu tracţiune pe două roţi sau integrală şi transmisie manuală sau automată.
Faţă de modelul anterior, consumul în ciclu combinat al Hilux 2012 a fost redus cu un litru la suta de kilometri, la un consum de 7,3 liri şi emisii de dioxid de carbon de 193 grame pe kilometru.
Partea frontală a noului Hilux este schimbatã radical, având capota, grila radiatorului, farurile şi bara faţă complet schimbate.
Noul Hilux este produs la fabricile Toyota Motor Thailanda şi Toyota Africa de Sud.
Anul trecut, în Europa au fost vândute 21.866 de vehicule, reprezentând o cotă de piaţă 25% din totalul segmentului.

Vezi si

Al patrulea caz de turbare la câine semnalat în județul Suceava. 95 medici veterinari din județ vor să se vaccineze antirabic

Dr. Dănuț Corneanu, directorul executiv adjunct al Direcției Sanitar- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) …