Saturday , November 26 2022

Noul BMW X1 vine cu motoare in trei cilindri

BMW X1

Recunoscut ca un brand asociat cu performanta si cifrele impresionante, BMW face pasi siguri in directia opusa, oferind pe noul crossover X1 motorizari in trei cilindri.
A doua generatie a lui BMW X1 va putea fi comandata cu doua propulsoare, unul pe benzina si celalalt diesel, cu numai trei cilindri, care isi propun, inainte de toate, sa fie economice, performanta cazand in planul secund.
Conform celor de la Automarket, noul model al producatorului bavarez va putea fi achizitionat cu un motor pe benzina, in trei cilindri, de 1,5 litri, ce dezvolta 136 de cai putere si un cuplu de 220 Nm.
Consumul pentru aceasta versiune este anuntat la numai 5,1 litri la suta de kilometri.
BMW X1 va putea fi comandat si cu un propulsor diesel, de asemenea cu trei cilindri si o capacitate de 1,5 litri, acesta dezvoltand 116 cai putere si avand un cuplu maxim de 271 Nm.
Propulsorul propune un consum neobisnuit pentru fanii BMW, de doar 3,9 litri de motorina la suta de kilometri.
Exista si un al treilea motor nou pentru X1, insa de aceasta data vorbim despre un turbodiesel in patru cilindri, ce dezvolta 150 de cai putere.
BMW a prezentat recent detaliile celei de-a doua generatii a lui X1, cel mai mic model din gama SUV-urilor producatorului bavarez, insa va mai dura ceva pana cand acesta va fi disponibil in showroom-uri.
ziare.com

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …