Friday , October 22 2021

Nouă persoane din Pătrăuți, care ar fi vrut să plece în Germania, întoarse de pe Aeroportul Sibiu

Nouă persoane din Suceava, care ar fi vrut să plece spre Baden Baden, Germania, de pe Aeroportul Sibiu, au fost depistate la frontieră și întoarse din drum. Pentru sâmbătă sunt programate alte două curse charter cu muncitori pentru Germania, relateaza Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, a declarat că nouă persoane din comuna Pătrăuți din Suceava au fost întoarse din drum, de pe Aeroportul Sibiu.

„Pe zborul charter programat pentru decolare astăzi (vineri – n.r.) la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției”, a spus Andreea Ștefan.

Potrivit acesteia, în mod excepțional, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de sâmbătă. Primul zbor este programat la ora 10.20, iar al doilea este programat la ora 18.00. (Mediafax)

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …

No comments

  1. De ce naiba trebuie sa platim tot noi si nu sunt adusi inapoi de idiotii care iau dus acolo?Unii dintre noi nu putem sa mergem in jurul Sucevei unde avem gospodarii si unde risca animalele sa ne moara de foame iar astia au ajuns pana la Cluj fara nici un stres.Pe toate posturile se spune ca au mers 4 ore pe drum de la Sv la Cluj. Cum dracu sa faci 4 ore Suceava Cluj noaptea cu autocarul? Au facut mult mai mult, cine stie in cate locuri au oprit si nimeni nu stie nimic. Autoritatile spun ca au totul sub control, niste cretini, totul e un haos.Trebuie sa raspunda cineva pentru asta , dar nu are cine!