Tuesday , March 28 2023

Noua localităţi din judet fără energie electrică şi drumuri blocate din cauza vântului şi a zăpezii

ninsoare

Nouă localităţi din judetul Suceava sunt nealimentate cu energie electrică, după ce reţeaua a fost afectată de vânt şi zăpadă, iar mai multe drumuri au fost blocate temporar după ce arbori au căzut pe carosabil.
Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că, din cauza vântului şi a zăpezii, a fost produsă o avarie la alimentarea cu energie electrică în zona Crucea-Broşteni, iar nouă localităţi sunt afectate. El a menţionat că se intervine pentru remedierea avariei, conform Mediafax.
Totodată, din cauza zăpezii şi a vântului, în noaptea de miercuri spre joi au fost mai multe blocaje temporare pe drumuri şi calea ferată.
Un copac a căzut pe calea ferată între Valea Putnei şi Pojorâta şi a fost îndepărtat în 30 de minute, perioadă în care două trenuri au stat în aşteptare.
Ulterior, un brad a căzut pe drumul Cârlibaba- Valea Stânii şi a fost îndepărtat în jumătate de oră, iar dimineaţa la ora 6.25 doi copaci au căzut pe DN 18 între Iacobeni şi Ciocăneşti şi au fost îndepărtaţi în 23 de minute.
 

Vezi si

Proba la alegere de la simularea examenului de Bacalaureat 2023 a fost susținută de peste 85% dintre liceenii din județul Suceava

La proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2023 au fost prezenți …