Saturday , January 28 2023

Noua linie continuă din intersecția de la “Studențeasca”, călcată la foc automat de șoferi

Linia continuă care și-a făcut apariția în intersecția de la „Studențeasca” a fost ignorată frecvent de șoferii care au virat la stânga de pe bulevardul 1 Mai spre strada Mărășești. Incepând cu ziua de ieri virajul la stânga de pe bulevardul 1 Mai (dinspre Primărie) spre strada Mărășești este interzis, accesul făcându-se pe următoarea stradă (care a devenit cu sens unic), respectiv strada Mihai Viteazu (prin fața Policlinicii) continuând spre stânga prin spatele parcului Vladimir Florea, până spre strada Mărășești linie continua calcata

Zilele trecute, Primăria municipiului Suceava a efectuat mai multe modificări pe străzile din cartierul Areni. Cum virajul la stânga de pe bulevardul 1 Mai (dinspre direcția Primărie) spre strada Mărășești a fost interzis, peste noapte, în intersecția de la „Studențeasca” și-a făcut apariția o linie continuă. Şoferii nu au băgat-o în seamă și au trecut frecvent peste aceasta. Zeci de șoferi au virat la stânga peste linia continuă, riscând să rămână fără permise de conducere.

Amintim că viceprimarul Lucian Harșovschi a postat pe contul lui de Facebook o informare cu privire la faptul că începând cu ziua de ieri virajul la stânga de pe bulevardul 1 Mai (dinspre direcția Primărie) spre strada Mărășești va fi interzis, accesul făcându-se pe următoarea stradă (care devine cu sens unic), respectiv strada Mihai Viteazu (prin fața Policlinicii) continuând spre stânga prin spatele parcului Vladimir Florea, până spre strada Mărășești. Lucian Harșovschi a precizat și faptul că trecerea de pietoni din zona Policlinicii, de pe strada Mihai Viteazu, a fost mutată la jumătateastrăzii, iar în zona fostei treceri anulate au fost montate garduri.

„De asemenea, pietonii vor fi nevoiți să traverseze, așa cum este normal, strada Mărășești pe trecerea semnalizată și marcată corespunzător, nemaiputând traversa prin zona Studențească, așa cum făceau până acum. Pentru a facilita accesul pe strada Mărășești al celor care vin dinspre strada Mihai Viteazu, strada 6 Noiembrie (porțiunea cuprinsă între cele două enumerate mai sus) va avea sensul schimbat, noua direcție fiind dinspre fostul Consulat al Ucrainei înspre strada Mărășești”, a mai precizat viceprimarul pe contul său de Facebook. (D.Z.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …