Sunday , April 21 2024

Noua generatie BMW X3 va fi lansata in Romania cu preturi pornind de la 33.200 euro fara TVA

.
A doua generatie BMW X3 va fi lansata in Romania la sfarsitul anului, cu preturi care pornesc de la 33.200 euro fara TVA pentru versiunea diesel, respectiv 41.700 euro fara TVA pentru varianta pe benzina, potrivit unui comunicat al importatorului BMW Group Romania.
“Noul model ofera o serie de premiere importante precum o tehnologie noua a suspensiei, cutie de viteze cu opt trepte sau sisteme de asistenta a conducatorului auto unice in segment sistemul cu trei camere video pentru asistare la mersul inapoi”, se arata in comunicat.
BMW X3 este echipat cu trei motorizari, doua diesel si una pe benzina.
Propulsorul diesel permite accelerarea de la 0 la 100 kilometri pe ora in 8,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 210 kilometri pe ora. Motorul diesel are un consum mediu de combustibil de 5,6 litri/100 kilometri si un nivel al emisiilor CO2 de 149 grame pe kilometru.
Cu motorizarea pe benzina, noul model accelereaza de la 0 la 100 kilometri pe ora in 5,7 secunde, iar viteza maxima este de 245 kilometri pe ora. Propulsorul pe benzina care echipeaza BMW X3 are cel mai bun consum si nivel de emisii pentru aceasta clasa de motoare. Consumul mediu in ciclul de testare este de 8,8 litri la 100 de kilometri, iar nivelul emisiilor CO2 este de 204 grame per kilometru.

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …