Thursday , February 2 2023

Nou şef la Direcţia Agricolă, fostul şef ar putea prelua interimar conducerea APIA

apia suceava [800x600]


Incepând de azi, Vasile Costan este noul director executiv al Direcţiei Agricole Suceava, înlocuindu-l în funcţie pe Vasile Schipor. Vasile Costan a fost până nu demult în fruntea Inspectoratului Judeţean de Stat pentru Calitatea Seminţelor Suceava. Menţionăm că Vasile Costan este unul din cei mai tineri şefi de instituţie pe care îi are judeţul nostru în acest mandat, fiind de loc din oraşul Liteni unde, de altfel, a şi candidat în vara anului 2012 pentru funcţia de primar din partea PSD. Vasile Costan este inginer agronom şi va ocupa cu titlu interimar postul de director până la concursul ce va fi organizat în data de 1 septembrie a.c., iar în funcţie va fi instalat astăzi, la ora 10.00.
Din câte se pare, Vasile Schipor ar vrea să ajungă la conducerea APIA Suceava, instituţie unde sunt probleme după ce directorul adjunct a fost suspendat din funcţie în urma unei anchete a DNA iar directorul general a fost o perioadă suspendat, după care suspendarea i-a fost ridicată şi va fi trimis la conducerea APIA Călăraşi. (D.P.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …