Wednesday , October 5 2022

Noroiul de pe străzile pe care lucrează cei de la Pfeiffer trebuie curăţat până de Paşti

pfeiffer mizerie [800x600]


Cei de la Pfeiffer au primit o temă specială, în ceea ce priveşte curăţenia pe care trebuie să o lase pe străzi, acolo unde au şantiere. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu i-a rugat pe şefii de la Pfeiffer să cureţe străzile de noroi până la Paşti.
Având în vedere faptul că unii cetăţeni ai municipiului Suceava ori nu au răbdare, ori vor să ajungă cu maşina până în faţa scării blocului, nemaicontând faptul că betonul sau asfaltul nu este uscat, edilul municipiului reşedinţă de judeţ le-a recomandat să aibă răbdare, să dea dovadă de bun simţ şi să nu treacă cu maşina peste betonul proaspăt turnat. “Oamenii nu au răbdare. De multe ori nu ştiu, dar parcă fac în ciudă. Acolo unde văd că este turnat beton proaspăt, merg cu maşinile şi îl distrug. Ne batem joc de munca noastră. Fac un apel către suceveni: să aibă răbdare, să observe acolo unde se lucrează”, a declarat Ion Lungu.
De asemenea, edilul le-a dat de grijă şi constructorilor să semnalizeze corespunzător aceste lucrări pentru ca cetăţenii să le poată observa şi să le evite. “Este şi obligaţia constructorilor de a semnazliza corespunzător aceste lucrări”, a punctat Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …