Thursday , August 5 2021

NOAPTEA MUZEELOR. Sâmbătă puteți vizita gratuit Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie și Muzeul de Ştiințele Naturii

Muzeul Național al Bucovinei va puncta manifestarea “Noaptea muzeelor” din seara zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021, prin deschiderea pentru vizitare a următoarelor obiective: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiințele Naturii.

La Muzeul Satului Bucovinean, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 20. Intrarea este gratuită între orele 18 – 20. Ultima intrare este la 19,30.

La Muzeul de Istorie, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare este 23,30.

La Muzeul de Ştiințele Naturii,  accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare este 23,30.

La Cetatea de Scaun, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare este 23,30.

Se vor respecta toate măsurile sanitare și de distanțare impuse de pandemia de Covid 19.

Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes inițiat de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța. Evenimentul este patronat, în mod tradițional, de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM).

Vezi si

Vicecampionul olimpic Marius Cozmiuc și-a „medaliat” bunicul din Costâna, care a împlinit 83 de ani

Suceveanul Marius Cozmiuc, medaliat cu argint, alături de Ciprian Tudosă, în proba de dublu rame …