Friday , February 3 2023

Noapte de Revelion agitată la UPU

Zeci de suceveni în stare avansată de ebrietate au luat cu asalt, după orele 00.30, Unitatea de Primiri Urgențe 

ambulanta

Zeci de suceveni și-au petrecut noap­tea de Revelion la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Dacă până la orele 24.00 a fost liniște la UPU, după ce a bătut gongul Noului An, mai exact după orele 00.30, au început să vină mai mulți pacienți, majoritatea în stare avansată de ebrietate. Medicii urgentiști de la Spitalul Județean Suceava au declarat că după miezul nopții s-au prezentat zeci de pacienți, cu precădere oameni cu into­xicații etanolice sau cu traume minore produse de căzături ori lovituri. Cu toate acestea, au fost mai puțini pacienți care s-au prezentat la UPU, față de anul trecut, în noaptea dintre ani. De pe 1 ianuarie 2017, de la orele 15.00, activitatea în Unitatea de Primiri Urgențe a intrat în normal, cu un flux de pacienți ca într-o zi normală de lucru.

Nici numărul solicitărilor la Ambulanță nu a fost foarte mare, comparativ cu noaptea de Revelion de anul trecut, dar totuși au fost mai multe solicitări decât într-o zi normală. Cele mai multe urgențe au fost cauzate de abuzul de alimente și alcool, la care s-au adăugat și traumatisme prin agresiune. Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină și în cazul unor accidente rutiere. (C.R.)

 

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …