Saturday , April 20 2024

~nca un cotet din tabla a rasarit `n fata sucevenilor, pe strada Universitatii

Patronul firmei RUX SRL, care a ridicat prpbabil cea mai ur=t\ construc]ie din ora[, are toate documentele legale necesare, asumate prin vot de consilierii locali n `n incinta bar\cii ce se pune de-a curmezi[ul trotuarului de pe strada Universit\]ii vor fi prezentate produse de mezel\rie ale firmei amintite
~ntr-un mod de-acum obi[nuit pentru cet\]enii municipiului Suceava, pe trotuarele cele mai circulate, unde vadul este mai bun, au `nceput s\ se ridice tot mai multe chio[curi din tabl\, care mai de care mai ur=te. Un exemplu de la mijlocul verii – taraba de mici din fa]a Pie]ei Centrale, lipit\ de cl\direa `n care `[i desf\[oar\ activitatea Poli]ia local\, Administra]ia Pie]elor, Hala de Carne, magazinul economat dar [i o covrig\rie. Alalt\ieri, `n fa]a cet\]enilor care vin pe jos dinspre Areni spre George Enescu, pe locul fostei terase a defunctului restaurant Rar\u, pe acolo pe unde cu pu]in\ vreme `n urm\ o parte dintre pensionarii Sucevei urcau ni[te sc\ri pentru a beneficia de masaj gratuit la centrul Ceragem, s-a ridicat aceast\ nou\ construc]ie. Viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc, a explicat c\ aceast\ nou\ construc]ie beneficiaz\ de toate aprob\rile, patronul firmei RUX SRL, Ionel Ruxandari, av=nd [i autoriza]ie de construire votat\ `n plenul consiliului local Suceava. Mai mult, “edificiul” este ridicat pe proprietatea privat\ a firmei RUX SRL, care `ns\ nu este delimitat\ de proprietatea public\ dec=t de o band\ alb\ de vopsea. Viceprimarul Seredenciuc a declarat c\ va atrage aten]ia proprietarului s\ `[i delimiteze mai clar proprietatea pentru a nu a mai exista confuzii pentru trec\tori. La `nceputul anilor 2000, spa]iile comerciale ce au apar]inut statului au fost cump\rate de oameni de afaceri precum Ionel Ruxandari, pe atunci coasociat la SC COZARUX SRL. Printre aceste spa]ii s-a num\rat [i cel de pe col]ul Str\zii Universit\]ii cu bulevardul George Enescu, `n care au func]ionat, de-a lungul timpului restaurante, cazinouri, magazine alimentare sau de confec]ii, second hand-uri etc. Mai nou, pe peretele cl\dirii spa]ioase este a[ezat un panou mare prin care sunt anun]a]i doritorii c\ `n interior sunt spa]ii de `nchiriat iar proprietarul cl\dirii, patronul de la RUX SRL, a decis s\ `[i scoat\ mezelurile la v=nzare `n mijlocul str\zii, `ntr-o barac\. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Bucură-te de „Egg-straordinary Easter”, la Iulius Mall Suceava!

Poți câștiga un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un …

No comments

 1. Dar sa vedeti ce si-a ridicat individul din spatele tonetei MOPAN statia Confectii.Acolo era o jalnica ghereta de vopsit haine de piele si acum a rasarit O VILA DE TOATA FRUMUSETEA.iN LOC SOATIUL SA FIE ELIBERAT ca sunt atatea spatii nelocuite de firme ,acestui tip i s-a dat aprobare sa faca viula pe TEREN PUBLIC.Toti taranoii care in satele lor nu aceau loc de cotet au venit la oras si sunt mari proprietari pe spatiii verzi ,publice.Cine si cu ce pret /lei a cumparat teren acolo acel individ.Nimeni nu vede???? SI NIMENI NU INTREABA????

 2. ALO DOMNULE PRIMAR LUNGU CUM DE ELIBEREAZA ACESTE DOCUMENTE PENTRU A SE CONSTRUI ASEMENEA COTETE PE DOMENIUL PUBLIC,VA INTREB IN VIZITA DE LUCRU CARE ATI FACUTO IN LISABONA CITE ASTFEL DE COTETE ATI VAZUT SI CITI CIINI VAGABONZI,OARE NU A VENIT TINPUL SI LA NOI LA SUCEAVA SA SCHINBAM FATA ORASULUI IN BINE???????

 3. Toti sunt pusi pe capatuiala, vor sa se imbogateasca si nu conteaza ca ne sufocam!!
  Un pic de spatiu verde ramas, imediat e bun pentru luat bani!.
  Sv. este mizerabila, fara saptii VERZI, iar norii de praf de pe ,,bulevardele noastre’’, duc mizerie peste tot …
  Spatiile verzi din Suceava sunt rare, iar cele care au mai ramas dispar fara mila!…si lipsa de educatie si bunul simt au dus la situatia asta!
  Linga PATINUAR s-a ,,ras parculetul, ca deh… erau prea multe si alt loc nu s-a mai gasit!?
  Pe Cartodrom, in loc de parcul copiilor, cum se promisese, s-au facut blocuri cu apartamente mici si vile!
  Asta-i, conducerea noastra mediocra! Conducatori marunti care distrug in loc sa construiasca si pe la noi ceva trainic.
  Noi, prostimea, stim doar sa mergem ca BOII, punem stampila, apoi, asteptam sa fie bine, iar binele, nu mai vine, si …suntem nemultumiti… si iar promitem ca nu mai votam!
  Si uite asa, uitam de raul trait!!…

 4. Asa apar noile cocine, cind nu te astepti. Asta inseamna ca, clica conducatoare se simte in forta, lucreaza, ia mita, baga mina in buzunarul clientului fara mila…