Sunday , February 5 2023

“Naționala de Reciclare”: sucevenii vor depune doze de aluminiu și PET-uri în schimbul unor premii

În perioada 4-6 octombrie, sucevenii pot face echipă în “Națio-nala de Reciclare”, campanie organizată în centrul orașului, în Piața 22 Decembrie, unde, în intervalul 10:00-18:00, vor putea depune doze de aluminiu și PET-uri, în schimbul unor premii – de la pensule alimentare din silicon, până la mixer de mână – în funcție de numărul de doze/PET-uri aduse.

Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava de către Asociația Alucro iar regulamentul complet poate fi consultat pe site-ul https://alucro.ro/regulament-campanie-nationala-de-reciclare-premii-suplimentate/. „Ne dorim un mediu curat și sănătos pentru suceveni, mai mult decât atât, ne dorim ca aceștia să conștientizeze importanța colectării selective, motiv pentru care aducem în Suceava evenimente prin care încurajăm colectarea selectivă”, a spus Lucian Harșovschi, într-o postare pe contul său de facebook. El a mai adăugat că sucevenii sunt așteptați în număr cât mai mare întrucât un oraș se menține curat cu ajutorul unei implicări comune ale cetățenilor și administrației publice locale.

Menționăm că Suceava este al treilea oraș din cele zece din România selectate pentru derularea acestui eveniment, primul fiind Tulcea iar ultimul fiind Bucureștiul. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

Primarul comunei Șcheia, eliberat din arest și plasat sub control judiciar

Sâmbătă, 4 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis punerea în libertate …