Sunday , September 25 2022

Municipiul Suceava a încheiat un parteneriat de colaborare cu orașul palestinian Bethleem

In cadrul discuțiilor au fost puse bazele unei colaborări culturale, educaționale și de dezvoltare a turismului lungu bethleem (1)

Primarul Ion Lungu a avut ieri o întâlnire privată cu reprezentanți ai auto­rităților locale din orașul palestinian Bethleem. In cadrul discuțiilor au fost puse bazele unei colaborări culturale, educaționale și pentru dezvoltarea turismului.

“Am avut astăzi o în­tâl­nire privată cu repre­zentanții municipalității din orașul palestinian Bethleem. Am pus bazele unui parteneriat de cola­borare cu acest oraș, care are o încărcătură spirituală deosebită: aici s-a născut Mântuitorul, domnul nostru Iisus Hristos. Având în vedere că și orașul Suceava, Bucovina sunt reprezentantive pentru creștinătate, cred că este o colaborare oportună, care va contribui la dezvoltarea relațiilor dintre cele două orașe din punct de vedere spiritual, cultural, educațional și al dezvoltării turismului”, a transmis ieri primarul Ion Lungu, care a arătat că este foarte important ca municipiul Suceava să stabilească astfel de relații de colaborare cu alte orașe din lume, aceste schimburi de experiență fiind benefice pentru dezvoltarea celor două orașe care decid să colaboreze. (O.S.)lungu bethleem (2)

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …