Muncitorii au fost prezenți inclusiv duminică pe podul de la Bazar, dar lucrările înaintează destul de greu

reportersite
20/05/19 ora:5:10am

După ce lucrările de la podul de la Bazar care au dat peste cap traficul rutier din municipiul Suceava au stârnit numeroase dezbateri, primarul Ion Lungu a arătat că își respectă promisiunea de a se implica și de a vedea, zilnic, cum decurg lucrările. Una din critici a fost legată de faptul că nu se lucrează noaptea și alta că ar trebui să se intensifice lucrările în weekend. Ieri, primarul Sucevei a precizat că „se lucrează și astăzi, duminică, la pod, cu un număr limitat de muncitori”. Edilul a explicat că motivul pentru care numărul de muncitori este mic ține de faptul că abia vineri s-au turnat șapele care trebuie să se usuce timp de minim 4 zile. „Nu avem altă soluție, accelerăm lucrările, însă primordială e calitatea acestora”, a insistat Ion Lungu. (D.P.)

 

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Laurentiu Naimar 20/05/2019 la ora 16:19 -

    Ion Lungu s-a transformat in purtatorul de cuvant al firmelor care au contracte cu Primaria Suceava. Explicatiile tehnice ale intaiului economist al Sucevei, modul cum scuza lentoarea cu care muncitorii unei firme private se misca pe podul de la Burdujeni, sunt cel putin suspecte. “Nu avem alta solutie”, “acceleram lucrarile” – care este explicatia acestei exprimari la persoana I plural?

  2. florinm 20/05/2019 la ora 10:17 -

    Simbata la 7.45 aproximativ erau 2 muncitori pe pod, unul privea mirat apa si unul podul. La ora 10.30 aproximativ, mai era unul care scobea cu o bucata de fier beton un rost ……. agale….. deci ce sa mai zicem? De la altcineva am inteles ca al 2 era la lidl si cumpara bere:) , asa vorbeste lumea, personal nu l-am vazut. Bataie de joc.