Sunday , September 25 2022

Muncitor de 45 de ani, ucis în pădure de o cioată care s-a prăvălit peste el

Omul era la muncă într-o pădure din Broșteni, iar colegii săi l-au  urcat într-un microbuz pentru a-l duce la spital. Din păcate, când s-au întâlnit cu ambulanța muncitorul era deja decedat. In urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu era angajat la societatea care efectua lucrările, patronul spunând că taman atunci era prima zi de munca a victimei

Marti, in jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că, pe raza orașului Broșteni, în pădure, pe Pârâul Arsuri, în zona Neagra, pe raza Ocolului Silvic Broşteni, a avut loc un accident de muncă, iar victima este transportată cu un microbuz spre centrul oraşului Broşteni, spre ambulanţă. În intersecţia DN 17 B cu DJ174 A Neagra, a fost identificată autoutilitara în care se afla victima, T. Ilie, de 45 de ani, din comuna Borca, județul Neamț. La fața locului a venit un echipaj de ambulanță care i-a acordat primele măsuri de ajutor  și a constatat faptul că victima este decedată.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că bărbatul respectiv, în dimineaţa zilei de 11.12.2018, s-a deplasat împreună cu  muncitorii de la o societate comercială din Borca pe raza Ocolului Silvic Broşteni unde executau lucrări de fasonare, iar de pe o pantă a căzut peste el o  rădăcină a unui arbore doborât. Muncitorii care se aflau în zonă l-au ridicat de la faţa locului şi l-au transportat cu microbuzul în Broşteni, deoarece în zona respectivă nu este semnal telefonic. Din investigaţii s-a mai stabilit că T. Ilie nu este angajat şi marți era prima zi la muncă.

Au fost anunțați inspectorii din cadrul Inspectoratului teritorial de Muncă Suceava, cu privire la eveniment, urmând astăzi să fie continuate verificările împreună cu aceștia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului mun. Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …