Monday , December 4 2023

Multiple infractiuni descoperite de Politia Rutiera a orasului Liteni, in doar cateva ore

~n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\, agen]ii din cadrul Poli]iei ora[ului Liteni a constatat mai multe infrac]iuni la regimul rutier.
~n jurul orei 23.00 a fost oprit `n drafic pe drumul jude]ean 208B, un autoturism cu num\r provizoriu de `nmatriculare, condus de Costel G. de 25 ani din comuna F=nt=nele, care dup\ ce a fost verificat `n baza de date, s-a stabilit c\ termenul de valabilitate al autoriza]iei provizorii este expirat. ~n jurul orei 01.00, la intersec]ia str. Uzinei cu str. Prim\riei a fost oprit autoturismul condus de Ilie P. de 20 ani, din localitate, care nu poseda permis de conducere, iar în urma test\rii cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,23 mg/l în aerul expirat. ~n jurul orei 04.30, în centrul civic al ora[ului a fost oprit autoturismul condus de Gheorghe V. de 29 ani, localnic, care în urma test\rii cu aparatul etilotest a avut o concentra]ie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În fiecare din cele trei cazuri cauz\ s-au întocmit dosare de cercetare penal\ ce urmeaz\ a fi solu]ionate `n instan]\. (C. P.)

Vezi si

Conferința ”Drogul, calea spre infern”, în Suceava și Rădăuți

Baroul Suceava, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, continuă …