Sunday , October 2 2022

Motociclist rănit la Rădăuți de o mașină, după ce ambii conducători au trecut peste linia dublă continuă

O mașină Audi a virat stânga peste marcajul continuu, în timp ce motociclistul a încercat să depășească autoturismul încălcând și el linia dublă continuă 

Duminică seară, în jurul orei 18:10, un motociclist a fost rănit la Rădăuți de o mașină pe care a încercat s-o depășească încălcând linia continuă. Adrian-Ilie M., de 21 de ani, din Rădăuți, conducea autoturismul marca Audi A4, cu volanul pe partea dreaptă, pe str. Piața Unirii din oraș, iar în dreptul căii de acces în curtea Judecătoriei Rădăuți a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu, intrând în coliziune cu motocicleta marca Suzuki condusă de Mihai H., 31 ani, din Volovăț, care se angajase în depășirea autoturismului peste marcajul longitudinal dublu continuu. Au rezultat avarii la cele două autovehicule și vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava. Conducătorul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Motociclistul purta cască de protecție.

Vinovăția în producerea accidentului aparține atât conducătorului auto, care a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu, cât și motociclistului, care s-a angajat neregulamentar în efectuarea manevrei de depășire. Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …