Thursday , July 18 2024

Moș de 86 de ani, beat turtă, găsit în stare de hipotermie pe malul Bistriței

Joi, în jurul orei 15:46, polițiștii din Broșteni au fost sesizați prin  112 de catre o femeie din satul Holdița cu privire la faptul că a găsit un bărbat în stare de inconștiență pe malul stâng al râului Bistrița, în zona numită Gura Holdiței.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al ambulanței din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava – Substația Broșteni, care i-a acordat îngrijiri medicale lui R. D., de 86 ani, din orașul Broșteni – satul Holdița. Acesta se află în stare avansată de ebrietate, avea semne vitale, dar era  incapabil de a oferi informații organelor de poliție sau echipajului medical cu privire la cele întâmplate .

Femeia care a sunat la 112 era la fața locului și le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla la pescuit împreună cu soțul său, pe marginea râului Bistrița, a observat o persoană așezată pe sol care nu reacționa în niciun fel. Ulterior, când cei doi soți s-au apropiat de acea persoană, au constatat că acesta este de fapt vecinul lor, R. D., și văzând starea fizică în care acesta se află, a sunat la 112 în vederea solicitării intervenției unui echipaj medical și a unui echipaj de poliție.

Bătrânul a fost evaluat de către echipajul medical iar acesta nu prezenta răni sau urme de violență, fiind diagnosticat însă cu hipotermie. (O.S.)

Vezi si

Școlile din Marginea, dotate cu mobilier nou, echipamente digitale și materiale didactice, prin fonduri PNRR

Cele patru unități de învățământ preuniversitar de pe raza comunei Marginea au început să fie …