Monday , January 30 2023

Morminte profanate în cimitirul penticostal din Bodnăreni

Luni, 2 ianuarie 2023, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că în cimitirul penticostal din satul Bodnăreni, comuna Arbore, sunt mai multe cruci care prezintă urme de distrugere.

Polițiștii deplasați la fața locului au descoperit că  mai multe pietre funerare de pe morminte au fost dislocate și culcate la pământ.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în perioada 26 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023 persoane necunoscute au pătruns în curtea cimitirului penticostal Bodnăreni, unde prin împingere au distrus pietrele funerare. Din datele furnizate de către administratorul cimitirului rezultă că în perioada anterioară a văzut în zonă mai mulți adolescenți, fiind posibil să fie vorba despre un act de teribilism juvenil.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Arbore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte și distrugere.

 

Vezi si

FOTO, VIDEO – TIR răsturnat într-un pârâu la Valea Putnei. Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea șoferului rămas încarcerat

Luni dimineață, în jurul orei 08.00, un TIR  a iesit in afara partii carosabile, pe …