Wednesday , December 7 2022

Mopedist acrosat de o autoutilitarA, `n Mitocu Dragomirnei

S=mb\t\ `n jurul orei 16.25, la sec]ia U.P.U. din cadrul Spitalului Jude]ean Suceava a fost adus Constantin C., de 69 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a relatat c\ a fost victima unui accident rutier. ~n urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti s-a constatat c\ b\rbatul, `n timp ce conducea un motoscuter `nregistrat pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, a fost acro[at de o autoutilitar\, care circula `n aceea[i direc]ie de mers, [i a c\zut pe partea carosabil\, fiind apoi transportat la spital de [oferul autoutilitarei.
Acesta din urm\, identificat `n persoana lui Gabriel C., de 32 de ani, din Suceava, a relatat c\ `n timp ce conducea autoutilitara din direc]ia M\n\stirea Mitocu Dragomirei spre ora[ul Suceava, a dep\[it motoscuterul, dup\ care a v\zut `n oglinda retrovizoare dreapta c\ acesta s-a dezechilibrat [i a c\zut pe carosabil.
Dup\ ce a oprit, Constantin C. acuza dureri la m=na st=ng\ [i i-a solicitat s\-l transporte la spital. ~n urma consulta]iei, medicii au stabilit diagnosticul de contuzie la um\rul [i la [oldul st=ng, pentru care va avea nevoie de 5-7 zile de `ngrijiri medicale. Ambii conduc\tori auto au fost testa]i alcoolscop, rezultatul fiind negativ, dup\ care li s-au recoltat probe biologice de s=nge. Cercet\rile sunt continuate de Biroul Rutier Suceava.

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …