Monday , December 5 2022

Momente de groază pentru zeci de suceveni care au zburat duminică de la Roma. Avionul în care se aflau a fost lovit puternic de fulger

90 de români care urmau să ajungă duminică din Roma la Suceava cu avionul au trăit momente de groază în timpul zborului. La scurt timp după decolare, în timp ce aeronava a intrat într-un plafon de nori, fuselajul a fost lovit de un fulger care i-a zguduit serios pe pasageri.

Incidentul a avut loc duminică. Avionul Wizz Air a intrat într-un nor de furtună şi a fost lovit puternic de un fulger.

Avionul cu români care se întorceau acasă a decolat de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino în jurul orei 15.30, cu destinaţia Suceava. La scurt timp, aeronava companiei Wizz Air a intrat într-o zonă cu turbulenţe puternice. Apoi, a urmat un zgomot puternic şi o zdruncinătură care i-a panicat pe toţi.

Traseul avionului care trebuia sa ajunga la Suceava, de la decolare la întoarcerea pe aeroportul Ciampino

Imediat, căpitanul aeronavei a anunţat turnul de control şi a luat decizia de a întoarce avionul la sol, pentru verificări suplimentare, relatează ştiridiaspora.ro, care citează ilmamilio.it.

Românii au fost mutaţi într-un alt avion, nu înainte ca unii dintre ei să fie consultaţi de personalul medical, întrucât suferiseră atacuri de panică.

A doua aeronavă a decolat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii au ajuns în cele din urmă pe aeroportul Sucevei. (O.S.)

 

Vezi si

Cont pentru ajutorarea sucevenilor evacuați în urma exploziei de pe strada Rarău

Un demers al prefectului Alexandru Moldovan în sprijinul sinistraților de la blocul de pe strada …