Friday , September 30 2022

Modificări de program la Prefectură şi serviciul de Paşapoarte


Incepând cu data de luni, 25 martie, în baza unei decizii a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, programul de lucru al Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava se va desfăşura între orele 8.00 – 16.30 de luni până joi, iar vineri programul va fi între orele 8.00 – 14.00. Până acum, programul de lucru era de 08.00 la 16.00, de luni până vineri.
In ce priveşte activitatea de relaţii cu publicul la sediul celor două servicii publice comunitare – Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor (SRPCIV) şi pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS), sunt mici modificări. Astfel, la SRPCIV Suceava, programul zilnic este între orele 8.30 – 16.00, iar la SPCEEPS Suceava programul zilnic este între orele 8.30 – 16.30, cu excepţia zilei de miercuri când această activitate este asigurată între orele 8.30 – 18.30, conform repartizării dispoziţiei de zi pe unitate.
„Este o hotărâre extrem de bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării în teritoriu, la prefecturi, la instituţiile publice deconcentrate. Vor fi eliminate astfel unele sincope de comunicare între instituţii. Este important ca timpul de lucru să fie bine gestionat”, a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava. (D.P.)

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …