Sunday , May 26 2024

Modernizarea străzilor din Suceava va cuprinde, în acest an, și o parte din Burdujeni-sat

Bani mulți sunt prevăzuți anul acesta pentru reparații stradale. De-ar fi constructori care să le poată face. Cu toate acestea, lucrările nu vor fi direcționate spre zonele de blocuri, ci și pe unele părți ceva mai îndepărtate de centrul orașului și care de mult așteaptă asfaltul ca element de civilizație. Ce străzi din Burdujeni sat vor fi modernizate anul acesta? Potrivit primarului Ion Lungu, una din acestea va fi mult mediatizată Dobrilă Eugen. „Anul trecut a fost finalizată canalizarea pe strada Dobrilă Eugen. A fost o lucrare complicată pentru că era canalizarea în contrapantă și a fost nevoie de stații de pompe. Acum o putem asfalta.

Apoi strada Ştefan Luchian de lângă biserica Sfântă Treime, strada Eternității, strada Plevnei la care s-a făcut licitația și deja se lucrează al conturarea bordurii și vom relua licitația pentru strada Lev Tolstoi carte are binderul turnat. Acolo a expirat contractul pentru că cetățenii nu au făcut la timp racordul la gaz metan și suntem nevoiți să reluăm licitația”, a declarat primarul Ion Lungu în cadrul conferinței de presă de miercuri dimineață. (D. P.)

Vezi si

Candidații PNL pentru primăriile Vulturești, Dolhești, Horodniceni și Drăgoiești, lansați sâmbătă de Gheorghe Flutur și lideri liberali suceveni

Sâmbătă, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a continuat maratonul de întâlniri cu alegătorii din județ, …