Friday , May 24 2024

Minor jefuit în plină stradă în Suceava de un individ din Scheia

Politia

 Gabriel Marcian, de 20 de ani, din Scheia, a abordat doi tineri în vârstă de 17 ani cărora le-a cerut să-i dea un telefon pentru a suna pe cineva. Fiind refuzat, acesta i-a luat din buzunar unuia dintre minori 155 de lei. Individul a fost prins în scurt timp de poliţişti, el fiind reţinut pentru 24 de ore

Sâmbătă, 2 noiembrie a.c., la ora 20.10, C.J., de 17 ani, din municipiul Suceava, a reclamat faptul că în jurul orei 20.00, un individ i-a furat din buzunar suma de circa 150 de lei. Din verificările făcute de poliţişti a rezultat faptul că reclamantul era împreună cu prietenul său Andrei A., de 17 ani, din localitate, în dreptul pub-ului „La Bibliotecă” din Suceava, unde au fost abordaţi de un tânăr necunoscut aflat în stare de ebrietate. Acesta le-a cerut celor doi să-i dea un telefon mobil pentru a suna pe cineva, însă a fost refuzat. Individul s-a îndreptat spre Andrei A. care a fugit din faţa sa şi imediat l-a abordat pe reclamant căruia i-a luat 155 de lei din buzunarul de la pantaloni, fără a-l agresa în vreun fel. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a găsit pe tânărul care a furat banii. Acesta nu a putut să-şi dea datele de identificare din cauza stării de ebrietate în care era. In urma controlului corporal făcut asupra acestuia, agenţii au găsit banii furaţi de la C.J.
Individul a fost identificat în persoana lui Gabriel Marcian, de 20 de ani, din comuna Scheia. Faţă de acesta a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava confirmând începerea urmăririi penală faţă de acesta. Marcian a fost reţinut pentru 24 de ore fiind introdus în arestul IPJ Suceava şi urma ca ieri să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă. (C.Z.)

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …