Sunday , November 27 2022

Ministrul Turismului vine vineri la Suceava

Conform PSD Suceava, Bogdan Trif va inspecta stadiul în care se află pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, iar apoi va merge la Sucevița, unde va avea loc o întâlnire cu primarii localităților-stațiuni turistice de interes național și local și cu reprezentanți ai asociaților societăților ce prestează servicii turistice bogdan trif

Vineri, 6 iulie, la invitația parlamentarilor social-democrați suceveni, Bogdan Trif, ministrul Turismului, va efectua o vizită în judetul Suceava.

În prima parte a zilei, ministrul Trif va inspecta stadiul în care se află pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc – obiectiv cu finanțare acordată integral de  guvern dar încă nefinalizat printr-o recepție finală a lucrărilor. Se vor discuta și aspecte legate de execuția celui de-al doilea tronson al acestui obiectiv. „Trebuie menționat că acest lucru a devenit posibil prin adoptarea, în primăvara acestui an, a unui  proiect legislativ inițiat de parlamentarii PSD, printre care și senatorul Ioan Stan, prin care se permite ocuparea unei suprafețe forestiere pentru obiective de utilitate publică. Pentru evidențierea completă a adevărului trebuie menționat faptul că, deși acest obiectiv este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a județului, colegii de partid ai primarului  municipiului Câmpulung Moldovenesc – deputații liberali suceveni – au votat împotriva acestui proiect periclitând construirea tronsonului 2 al acestei pârtii.Această atitudine demonstrează încă o dată că între afirmațiile liberalilor suceveni ce inundă presa locală și faptele lor există o diferență uriașa sfidând astfel grosolan datoria pe care o au față de proprii alegători”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției de PSD Suceava.

A doua parte a vizitei ministrului Turismului se va desfășura la Sucevița unde, la ora 14:30, va avea loc o întâlnire cu primarii localităților-stațiuni turistice de interes național și local și cu reprezentanți ai asociaților societăților ce prestea­ză servicii turistice. „Aici vor fi dezbătute mo­dalitățile prin care guvernul social-democrat sprijină prioritar dezvoltarea turismului-fapt asumat de PSD în programul de guvernare, demonstrat și de un proiect legislativ adoptat în această săptămână, în Camera Deputaților, prin care se asigură creditarea, garantată de guvern a intreprinderilor mici și mijlocii pentru diverse proiecte inclusiv din sfera turistică.Această întâlnire va fi urmată de o conferință de presă susținută de ministrul Bogdan Trif la ora 16:00,la Hotelul Sofia.

Considerăm că și acest eveniment se înscrie în șirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD  suceveni și ale colegilor lor din Guvernul Ro­mâniei destinate susținerii dezvoltării jude­țului Suceava”, se arată în comunicatul semnat de deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al PSD Suceava.

Vezi si

Proceduri de terapie endovasculară la pacienți cu fistule arteriovenoase, o premieră pentru sistemul medical de stat din România realizată la Spitalul Județean Suceava 

    Vineri, 25 noiembrie, în cadrul Compartimentului de Radiologie Intervențională de la Spitalul Județean …