Thursday , February 9 2023

Ministrul Transporturilor inspectează astăzi centurile Sucevei și Rădăuților

In jurul orei 9.30, Răzvan se va afla la Rădăuți, pe șantierul șoselei de centură a municipiului,  iar în jurul orei 12.00 va fi prezent  pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei

 

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va efectua, astăzi, o vizită de lucru în județul Suceava. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, în jurul orei 9,30, el se va afla la Rădăuți, pe șantierul șoselei de centură a municipiului,  iar în jurul orei 12 va fi prezent  pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei, unde va susține și declarații de presă.

Potrivit unui alt comunicat de presă al Prefecturii Suceava, transmis cu câteva zile în urmă, reprezentantul antreprenorului Autotehnorom – Vasile Rîpan – și-ar fi asumat finalizarea lucrărilor în termenul contractual care expiră în vara acestui an. Sursa citată menționa, totuși, că execuția se va desfășura cu respectarea strictă a condițiilor tehnice și de calitate, doar în condiții meteo propice.

Comunicatul respectiv al Prefecturii a fost transmis în urmă cu câteva zile, după ce la șantierul din Suceava al șoselei de centură a făcut o vizită și Ovidiu Laicu – directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași. La acea dată, Prefectura a anunțat atunci că s-au executat lucrări civile și edilitare, lucrări de consolidare-pregătire terasament pentru îmbunătățirea terenului de fundare, lucrări de drumuri și lucrări de terasamente. (D.P.)

Vezi si

Peste 100 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul unei razii în Vatra Dornei. Doi bărbați, reținuți pentru comiterea unor furturi

Miercuri, 8 februarie, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o …

One comment

  1. A inceput campania electorala?!