Friday , December 2 2022

Ministrul Mediului viziteaza joi investitia de la noua groapa de gunoi de la Moara

N Laszlo Borbely va fi prezent la lansarea unei campanii de `mp\duriri la Ciprian Porumbescu [i B\l\ceana, finan]at\ de Ministerul Mediului [i P\durilor

Laszlo Borbely, ministrul Mediului [i P\durilor va fi prezent ast\zi la Suceava, prilej cu care  va  vizita [antierul gropii ecologice de gunoi din comuna Moara unde lucr\rile la prima celula a platformei ar urma s\ fie finalizate luna viitoare. De asemenea, ministrul Mediului va discuta cu primarii suceveni despre problema legat\ de gestionarea de[eurilor [i despre programul de împ\duriri. El va vizita apoi comunele Ciprian Porumbescu [i B\l\ceana unde s-au demarat camapanii de `mp\duriri `n cadrul unor programe finan]ate de Ministerul Mediului [i P\durilor iar ulterior este programat\ o `nt=lnire cu primarii din jude], la sediul Consiliului Jude]ean pe teme de mediu.
Pre[edintele CJ Suceava, Gheorge Flutur a declarat ca îi va cere ministrului ca jude]ul nostru sa fie inclus cu prioritate în strategia na]ionala de prevenire a inunda]iilor, ar\t=nd ca exista un risc foarte mare de a se produce pagube mari îndeosebi din cauza toren]ilor. (O.S.)

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …