Saturday , October 1 2022

Ministrul Mediului: Tăieri ilegale de arbori în valoare de 90.000 de lei descoperite la Sucevita

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat, sâmbătă, că Garda Forestieră Suceava a descoperit tăieri ilegale de arbori în valoare de 90.000 de lei în timpul cercetărilor ce vizau un transport ilegal de lemne.

Potrivit ministrului Mediului, Costel Alexe, verificările au fost făcute în localitatea Sucevița, județul Suceava.

„Garda Forestieră Suceava a continuat verificările privind stabilirea provenienţei celor 61,7 mc de lemn rotund de răşinoase confiscaţi pe 13.03.2020. Verificările au avut loc în zona de încărcare a materialului lemnos confiscat în martie, respectiv localitatea Suceviţa (Pârâul Rotari) unde, în platforma primară din zona menţionată, a fost constatată şi inventariată cantitatea de aproape 130 mc de lemn rotund”, a anunţat Costel Alexe pe pagina lui de Facebook.


OBIECTIV a scris despre acest furt de lemn si despre cei implicati in acest scandal. CITITI AICI


Ministrul susţine că în cadrul acţiunii „au fost constatate mai multe cioate care nu prezentau urma unui dispozitiv circular, provenite din tăierea ilegală de arbori, cu un volum de 134,88 mc, apreciate a fi provenienţa materialului lemnos indisponibilizat de Garda Forestieră Suceava în martie”.

Potrivit acestuia, valoarea lemnelor tăiate se ridică la 90.000 de lei. IPJ Suceava a început demersurile pentru întocmirea unui dosar penal în acest caz. (Mediafax)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …

No comments

  1. Militez ca actuala clasa politica trebuie sa dispara impreuna cu acest sistem politic marsav, care nu interactioneaza cu oamneii, care ocroteste si incurajeaza coruptia, nepotismul si dezbinarea.
    Ajungem atat de des sa ni se para normala starea de rau, incat nu mai stim ce inseamna starea de bine, ba chiar o tratam ca pe o stare anormala, ireala, trecatoare.
    Suntem multi care ne-am pierdut increderea, linistea, bucuria, certitudinea, energia, etc.

  2. daca s-ar vrea cu adevarat nu s-ar mai taia NICIUN COPAC
    dar nu se vrea.simplu.politicienii si hotii sunt frati