Wednesday , April 7 2021

Ministrul Dezvoltării va veni săptămâna viitoare la Suceava pentru a viziona amplasamentele sălii polivalente și a noilor Spitale de Pediatrie și Boli Infecțioase

Săptămâna viitoare, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, va efectua o vizită în județul Suceava, ocazie cu care vor fi vizionate mai multe obiective în curs sau pentru care se fac demersuri în vederea finanțării. Astfel, va fi vizionat de către ministrul Dezvoltării amplasamentul a două spitale pe care conducerea Consiliului Județean Suceava vrea să le realizeze. Este vorba despre un spital de copii și unul de boli infecțioase. Ambele clădiri urmează a fi realizate în sistem monobloc.

Ministrul, care va mai avea în program și inspectarea lucrărilor la blocul ANL pentru medici aflat în construcție la Spitalul Judeţean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în proximitatea suprafețelor de teren unde vor fi amenajate cele două spitale noi, va avea în plan și vizionarea amplasamentului viitoarei Săli Polivalente din Municipiul Suceava, o sală extrem de necesară sucevenilor și care, în curând, se va afla pe agenda ședinței de Guvern.

Precizăm că vineri, 5 martie, Consiliul Judeţean Suceava a adoptat Hotărârea privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții CNI SA, a amplasamentului situat în Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918 (Spitalul vechi), în vederea scoaterii la licitație pentru execuție obiectiv de investiții Extinderea capacității serviciilor medicale a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava prin construirea și dotarea a două clădiri monobloc cu profil pediatric și de boli infecțioase. (D.P.)

Vezi si

În ultima săptămână a scăzut  semnificativ  numărul sucevenilor diagnosticați cu viroze și pneumonii

74 de suceveni au prezentat forme grave și au avut nevoie de spitalizare. Campania gratuită …