Saturday , December 3 2022

Militarii anunță că și-au îndeplinit cu succes misiunea de împărțire a pachetelor în zona Sucevei

Forțele Terestre Române susțin că militarii au finalizat acțiunea din zona carantinată a Sucevei privind împărțirea pachetelor pentru vârstnici. „Misiunea noastră la Suceava s-a încheiat. Astăzi (vineri, 10 aprilie – n.r.) camarazii noştri au împărţit peste 250 de pachete în comunele Mitocu Dragomirnei şi Pătrăuţi. Mulţumim camarazilor din Batalionul 1 CIMIC, Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, Centrul Militar Judeţean Suceava, care s-au alăturat acestei acţiuni umanitare”, se arată într-o informare Forțelor terestre Române.

Potrivit unei informări a Forțelor Terestre Române, misiunea militarilor Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București, începuse în perioada 3-5 aprilie, interval în care urmau a distribui aproximativ 1.000 de pachete cu produse alimentare și 1.000 de pachete cu produse de igienă persoanelor vârstnice din zone afectate de coronavirus din județul Suceava, precum şi în localităţi greu accesibile din zona Dâmbovicioara, judeţul Argeş.

În Municipiul Suceava, duminică 5 aprilie, a început distribuirea a 380 de pachete cu produse alimentare și de igienă personală. Produsele au fost împărțite de către reprezentanți ai ministerului și ai primăriei către persoanele cu o situație economică dificilă de la: Blocul 43A de pe str. Mărășești; Căminul nr.2 de la Grupul Școlar Petru Mușat; Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Dumbrăvii. În tot cursul săptămânii, acțiunea de împărțire a pachetelor a continuat și în alte localități din zona de carantină precum Ipotești și Adâncata. (D.P.)

 

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …