Saturday , December 10 2022

Militari sărbătorindu-și ziua de naștere în misiune la Suceava

 

Nu sunt acasă, ci în județul Suceava, unde de o săptămână desfășoară o acțiune umanitară alături de alți colegi, în sprijinul populației de la Suceava și din zona limitrofă municipiului reședință de județ. Nu sunt alături de familiile lor nici de ziua de naștere.

Sergentul major Cătălin Şorohan

Un exemplu în acest sens este, potrivit unei informări a Ministerului Apărării Naționale, sergentul major Cătălin Şorohan, din echipa Batalionului 1 CIMIC, care a împlinit, joi, 9 aprilie, vârsta de 45 de ani.

Un alt caz, conform unei postări pe contul de facebook al Forțelor Terestre Române, este cel al locotenentului Daniel Copae – comandant pluton în detașamentul de decontaminare al Batalionului 202 Apărare CBRN din Huși – care miercuri, 8 aprilie, fiind în misiune în municipiul Suceava.

Locotenentul Daniel Copae

În condiții normale, ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, alături de cei dragi, dar sarcinile profesionale sunt cele care contează acum. Prin urmare, camarazii lui au ținut să-l felicite de ziua sa de naștere … chiar în momentele de dinainte de a porni în misiunea de dezinfectare a căilor rutiere din municipiul Suceava. (D.P.)

Vezi si

Conferință Națională de Amiloidoză, organizată în perioada 9-10 decembrie, la Suceava

Au participat și bolnavi de amiloidoză din județul nostru. Există o schemă de tratament pentru …