Friday , April 9 2021

Milișăuți intră în scenariul galben. Bosanci și Forăști intră în scenariul verde

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, luni, 1 martie, aplicarea măsurilor de restricție specifice scenariului galben în orașul Milișăuți. Restricțiile vor intra în vigoare pe 3 martie 2021 și vor fi valabile timp de 14 zile.

Măsurile specifice scenariului galben sunt următoarele: organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului; activitatea restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfășoară fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00 – 23:00; activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, se desfășoară fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00; nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci; activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 06:00 – 23:00.

CJSU Suceava a mai hotărât ridicarea restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus în comunele Bosanci și Forăști. Decizia a fost luată după ce rata de infectare a scăzut la 1,20 cazuri la mia de locuitori în Bosanci și la 0,22 la mie în Forăști. (D.P.)

Vezi si

Conferință cu directorii școlari la debutul campaniei “Vaccinare și testare pentru învățare”

Joi, în sala de ședințe a Liceului Teoretic ”Filadelfia” Suceava, Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a …