Wednesday , February 8 2023

Mihalescul (PNL): Intr-un an și jumătate, majoritatea parlamentară PSD-ALDE nu a votat proiecte legislative pentru români și pentru România

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, s-a declarat revoltat de faptul că Parlamentul României a fost convocat în sesiune extraordinară doar pentru a se adopta legi în interesul unor persoane, deși românii așteaptă de mai bine de un an și jumătate legi care să rezolve problemele de bază ale societății româneși – educația, sănătatea, infrastructura, agricultura.Dumitru Mihalescul cu harta romaniei

”Domnul Dragnea a semnat cu mâna sa convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a modifica unele articole din Codul penal și din Codul de procedură penală, care îl enervează la culme și de care depind condamnările sale penale. Oare faptul că oamenii mor cu zile în spitale nu reprezintă un motiv suficient de puternic pentru a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară și a adopta legi în favoarea pacienților? Faptul că peste 2.000 de școli nu vor avea autorizații de funcționare nici în această toamnă, că elevii nu vor avea ­ma­nuale noi sau că 1 din 5 copii nu merge la școală nu este o situație excepțională care să justifice o sesiune extraordinară? Fisurile care se adâncesc în economie și în bugetul de stat, lipsa totală a investițiilor sau prețurile și ratele bancare care cresc de la o zi la alta nu sunt motive pentru care Parlamentul să muncească și în vacanța parlamentară?

Ca parlamentar la primul mandat spun cu multă amărăciune că, de un an și jumătate de când PSD și ALDE dețin toată puterea în România, poți număra pe degetele de la o mână legile care aduc un strop de mai bine în viețile românilor. Când m-am hotărât să candidez pentru un loc în Parlament, am crezut că rolul Parlamentului este acela de a face legi pentru cei mulți, nu pentru șefii de partide sau pentru grupuri restrânse. Din păcate, cu PSD și ALDE la putere, majoritatea legilor sunt făcute în interesul lor și al grupurilor de interese din jurul lor”, a declarat deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul. (O.S.)

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …

One comment

  1. Nea Mitică, ne poți spune ce ai făcut ca sa împedici toate acestea?
    Ce ai făcut ca să înceapă construcția unei autostrăzi (lucru vital pentru noi) in Moldova?
    Eu zic sa lași palavrageala, să te agăți de un stâlp în parlament, să rămâi acolo, până vezi că se mișca ceva în sensul ăsta.
    Atunci, vei avea respectul nostru!