Friday , February 3 2023

Microbuz căutat de autoritățile din Franța, descoperit de polițiștii de frontieră la Siret

Luni dimineață, în jurul orei 09.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră a identificat și oprit pentru control pe E85, pe raza orașului Siret, un microbuz marca Mercedes Benz, condus de cetățeanul ucrainean O.D., în vârstă de 33 de ani. Cu ocazia controlului asupra documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare al microbuzului prezintă suspiciuni de fals, fapt pentru care șoferul a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind “bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța, din luna aprilie 2018 și, mai mult de atât, certificatul de înmatriculare este fals total.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, iar microbuzul în valoare de aproximativ 70.500 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, până la finalizarea cercetărilor.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …