Sunday , October 2 2022

Microbuz asamblat din piese provenite de la autoturisme căutate în Italia și Germania, descoperit în Vama Siret

Polițiștii de frontieră au depistat un cetățean ucrainean, care conducea un microbuz asamblat din piese provenite de la două autoturisme căutate de autoritățile din Italia și Germania  

 vama siret [800x600]

La data de 15 martie 2017, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Mykola H., în vârstă de 32 de ani, care conducea un microbuz Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră, cum existau suspiciuni cu privire la mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au făcut verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că microbuzul este asamblat din piese ce provin de la două mașini care figurau în baza de date ca fiind „bunuri căutate pentru confiscare”, alerte introduse de către autoritățile din Italia și Germania.

În urma celor constatate, cetățeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Siret în vederea continuării cercetărilor. (D.Z.)

 

 

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …