Saturday , January 28 2023

“~mi dau demisia daca p=na la sfarsitul anului nu voi rezolva problema cainilor vagabonzi”

A declarat, ieri, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, `n fa]a [efilor asocia]iilor de proprietari
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri diminea]\ la `nt=lnirea pe care a avut-o cu conducerile asocia]iilor de proprietari din ora[ c\ este dispus s\ `[i dea demisia dac\ p=n\ la sf=r[itul acestui an nu va rezolva problema c=inilor comunitari. Anun]ul a fost f\cut la o interpelare venit\ din partea unui [ef de asocia]ie de proprietari. Ion Lungu a explicat c\ [i-a dorit ca ad\postul nou din lunca Sucevei `n care urmau s\ fie adu[i to]i c=inii vagabonzi din municipiul re[edin]\ de jude] s\ fie amenajat p=n\ la `nceputul acestei veri. S-a g=ndit c\ lucr\rile de amenajare vor putea fi realizate prin fonduri proprii, pentru a evita o licita]ie care s\ duc\ la prelungirea peste m\sur\ a perioadei de desf\[urare a lucr\rilor. Numai c\, fiind nevoie de o cantitate mare de beton, pentru turnarea pl\cii, prim\ria a fost nevoit\ s\ organizeze licita]ie, fiindc\ nu de]ine sta]ie de betoane, iar acesta va trebui s\ fie cump\rat de la o firm\ care va c=[tiga aceast\ licita]ie. “Am promis acest lucru, nu am reu[it s\ ne respect\m acest aganjament, dar asigur sucevenii c\ p=n\ la sf=r[itul anului, nu vor mai fi c=ni vagabonzi pe str\zile Sucevei. Sunt trei categorii de persoane vulnerabile `n aceast\ situa]ie – copiii, b\tr=nii [i femeile. Pe de alt\ parte sunt iubitorii de animale. Dac\ `i iubesc at=t de mult nu vor avea dec=t s\ `i viziteze `n ad\postul pe care `l vom construi `n lunca Sucevei”, a conchis primarul Ion Lungu. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Larisa Blanari, noul președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Suceava

Vineri, 27 ianuarie,  la Frasin, au avut loc lucrările Conferinței Județene de alegeri a Organizației …

No comments

  1. Asta e tara maidanezilor..nu a nostra si nimeni nu va face nimic !! Din doua motive 1. Sunt prea multi zoofilii retarzi lasa-ti in libertate de statu romin . 2 Interesele finaciare ale unor oameni care nu au nici un dumnezeu …

  2. sper sa ii aminteasca cineva la sfarsitul anului sa nu uite

  3. John...IOn pentru voi...

    “Imi dau demisia daca pana la sfarsitul anului nu voi rezolva problema cainilor vagabonzi”….Va referiti la “vagabonzii” care pleaca din pd-l inapoi la pnl sau psd sau usl?!!
    Aveti grija ca unele “javre” musca pe la spate….

  4. Eu sper atunci sa nu isi dea demisia. Ca tocmai ma uit cum pe un spatiu verde sunt 7 caini, iar alaturi, pe beton, stau si se joaca 4 copii. Ca in rahat de caine si comunitar si proprietate privata si din ce in ce mai des in rahat uman (care si cum il apuca) nu se pot juca copii nostri. Ar mai fi un pic de verde pe la blocuri dar e ingradit “conform legii” de locatarii mai cu tupeu. Copii sa stea la betoane!!!! Spatiul verde e al cainilor, masinilor proprietate privata care nu pot sta pe beton si al rahatilor! Domnule primar va rog sa nu va dati demisia!!!! (sic!)