Thursday , February 2 2023

Mercedes urmărit de polițiști de la Zvoriștea la Şerbănești. Şoferul nu are permis

Polițiștii au urmărit mașina cu sirenele pornite, iar conducătorul auto, un sucevean de 25 de ani, a oprit în cele din urmă în dreptul unei case. Echipajul de poliție l-a găsit ascuns după o anexă, în spatele imobilului. Bărbatul refuzase să oprească pentru că nu are permis de conducere

O patrulă a Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, executând duminică după-amiază activități pe linie de poliție rutieră în scopul combaterii consumului de alcool de către conducătorii auto, în timp ce se deplasa pe DN29A, pe raza localității Zvo­riștea, pe direcția de mers Suceava – Dorohoi, la intrarea în localitate s-a intersectat cu un autoturism Mercedes negru,  la vo­la­nul căruia se afla un bărbat, iar ca pa­sager dreapta față tot un bărbătesc. Mașina se deplasa pe direcția de mers Dorohoi – Suceava.

Întrucât existau suspiciuni cu pri­vire la faptul că perioada de valabilitate a autorizației de circulație a autoturismului marca Mercedes este expirată, polițiștii au pornit în urmă­rirea mașinii, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Con­­­­ducătorul auto, la un moment dat, la intrarea în localitatea Şerbănești, comuna Zvo­riștea, pe direcția de mers Dorohoi către Suceava, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, intrând pe un drum comunal neclasificat. Urmă­ri­rea a continuat pe o distanță de apro­ximativ 500 de metri, iar la un moment dat șoferul Mercedesului a oprit și atât el, cât și pasagerul au luat-o la fugă în curtea unui imobil ce avea porțile deschise. În cele din urmă, polițiștii l-au găsit pe șofer ascuns du­pă o anexă gospo­dărească în spatele ca­sei. Fiind somat să se oprească, acesta s-a conformat, respectând indicațiile.

Polițiștii au aflat că se numește Marius C., are 25 de ani, este din Suceava și nu are permis de condu­cere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a fi soluționat procedural de Postul de Poliție Mitocu Dragomirnei. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …