Wednesday , April 7 2021

Mercedes recheama aproape 2.000 de masini diesel din Romania

Mercedes-Benz a anunțat că va rechema în service în România aproape 2.000 de mașini diesel pentru o actualizare software de motor după scandalul Dieselgate.

Conform Automarket, Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a solicitat recent constructorului Mercedes-Benz să recheme în service circa 670.000 de mașini diesel la nivel european pentru o actualizare software la motoare ca urmare a neregulilor depistate în cazul Dieselgate. Mercedes-Benz a anunțat acum că, dintre acestea, 1.917 unități au fost comercializate pe teritoriul României.

De recall-ul constructorului german sunt afectate o serie de modele produse între mai 2015 și octombrie 2016, iar acestea utilizează o gamă variată de motoare diesel. Astfel, pe lista modelelor rechemate în service se află Clasa C și Vito cu motor diesel de 1.6 litri, GLC și Clasa V cu motor diesel de 2.2 litri, dar și SUV-urile ML, GLE, GL și GLS echipate cu unitate de propulsie diesel de 3.0 litri.

 

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …