Sunday , July 21 2024

Medii de admitere între 9,95 și 8,17 la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc

Ministerul Educației a publicat, joi, rezultatele repartizării în colegiile militare din țară. În total, sunt 816 de absolvenți de gimnaziu care au fost admiși la unul din cele cinci colegii militare din țară, iar peste 700 au fost respinși.

coCea mai mare medie de admitere la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc este 9,95 și aparține unui absolvent al Școlii Gimnaziale ”George Voevidca” Câmpulung Moldovenesc, care s-a plasat pe locul 7 la nivel național în ierarhia repartizării în colegiile militare. Următorul admis, cu media 9,94, este un absolvent al Școlii Gimnaziale ”Iraclie Porumbescu” Frătăuții Noi, iar pe locul trei, cu media 9,91, a fost admis un elev ce provine de la Școala Gimnazială Măriței. Ultima medie de admitere din acest an este 8,17 și aparține unui elev din Piatra Neamț.

Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a scos la concursul de admitere din acest an 168 de locuri, la specializarea matematică-informatică, cu predare în regim intensiv la limba engleză, pentru care s-a înregistrat o concurență foarte mare.

Confirmarea locului ocupat, prin completarea Cererii de înscriere în colegiu (e-mail, online) are loc joi și vineri, până la ora 16:00. Solicitarea, în scris, pentru renunțarea la locul obținut, după caz, se face până vineri, 12 iulie, la ora 14:00. Urmează apoi completarea locurilor rămase libere ca urmare a renunțării la locul obținut, prin repartizarea manuală centralizată, care va avea loc pe 15 iulie, între orele 08:00 – 13:00.

Transmiterea listei candidaților declarați ”Admis”, în format electronic, la Centrul Național de Admitere, prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată se face pe 15 iulie. Afișarea rezultatelor finale este pe 15 iulie, luni, după ora 15:00. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …